Kleding

Voor de gymnastieklessen geldt over het algemeen hetzelfde als voor de gymnastieklessen op school. Houdt er rekening mee dat schoenen geen strepen, afdrukken of ander beschadigingen mogen veroorzaken op de vloer in de zaal.

Lange haren dienen in een staart of vlecht gedragen te worden in verband met veiligheid. Armbandjes, horloges, kettinkjes, mobiele telefoons etc. zijn in de zaal niet toegestaan tijdens de lessen. GSV Statera is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van kleding en andere persoonlijke eigendommen in de kleedkamers of gymzaal.

Voor overige vragen over de kleding en schoenen voor de lessen kunt u  terecht bij de leiding.

Turnpakje
Jeugdleden die aan de regionale gymnastiek, turn, of springwedstrijden meedoen, zijn verplicht om tijdens de wedstrijden het GSV Statera  tenue te dragen. De nieuwe turnpakjes zijn op basis van inzendingen van onze leden vorm gegeven.

Eenmaal per jaar is er de mogelijkheid tot het bestellen van de pakjes. Dit wordt vanuit de vereniging geregeld. Tussentijds kan er contact opgenomen worden met dit mailadres: kledinggsvstatera@gmail.com ovv “kleding bestellen”.

Mocht je liever een pakje willen huren? Dat kan voor €7.50 per wedstrijd. Je kunt hiervoor contact opnemen met kledinggsvstatera@gmail.com ovv “pakje huren”.