Hou jij van turnen en vind je het leuk om anderen iets te leren?

Dan hebben wij een leuke bijbaan voor jou! Wij zoeken een TURNTRAINER!!!!

VACATURE TURNTRAINER
Bij GSV Statera bieden we een plek waar leden de gymnastieksport in brede zin kunnen beoefenen. Dit kan zowel op recreatief als op wedstrijdniveau,  passend bij de eigen ambitie. De wekelijkse lessen zijn voor de leden een gelegenheid waar zij zichzelf lichamelijk en sportief kunnen ontwikkelen. GSV Statera vindt een verenigingssfeer waarin plezier, betrokkenheid, saamhorigheid en wederzijds respect centraal staan, enorm belangrijk en zal dit ook trachten te bewaken. GSV Statera is lid van de KNGU. Kijk voor meer informatie over onze vereniging ook eens op onze website: https://www.gsvstatera.nl/.

Voor het nieuwe seizoen hebben wij voor één of meerdere trainers (m/v) het volgende te bieden.
7,5 uren meisjes (basis) turnen eventueel verdeeld over 2 á 3 dagen in de week (dagen in overleg)
Woensdag 8:45-9:45 blijf fit voor ouderen (70+)
2 uren per week Hoofdtrainer taken ter ontlasting van het bestuur

Je werkomgeving
GSV Statera is een enthousiaste vereniging die is opgericht op 1 augustus 2018 en ontstaan na een fusie van twee gymnastiek verenigingen in Roden en Nieuw-Roden: V&L en VOG Nieuw Roden.
Voor het nieuwe seizoen hebben we ruimte voor één of meerdere trainers. Bovenstaande uren kunnen door één iemand ingevuld worden, waarbij we samen op zoek gaan naar de beste combinatie voor jouw en de vereniging.
Hij kan ook ingevuld worden door meerdere trainers, dus spreekt een deel van de vacature je aan dan ben je ook van harte welkom om daarop te reageren. Alle uren zijn structureel. 

Jouw profiel
Ben jij een gemotiveerde train(st)er in het bezit van een KNGU niveau 3 licentie, ROC Sport&Bewegen niveau 4, Cios of ALO-diploma en heb je affiniteit met onze doelgroep? Ben je enthousiast, leergierig en heb je hart voor het vak? Heb je ook nog sterke communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Ben je derde of vierdejaars student (C)ALO, dan word je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Ons aanbod vanaf 29 augustus 2022
Wat hebben wij jou te bieden?
✓ Werken in een groeiende, gezellige en actieve vereniging;
✓ Een aanstelling op declaratiebasis of indiensttreding bij STK, conform de salarisschaal van de KNGU;
✓ Lesuren op in overleg, met uitzondering van de schoolvakanties in regio Noord;

Taken hoofdtrainer
Vind jij de taken van de hoofdtrainer interessant, dan vragen we het volgende: Naast je lesgevende taken bij GSV Statera ben jij er om het contact met de trainers te onderhouden en daarmee het bestuur te ontlasten. Je bent daarmee het eerste aanspreekpunt voor trainers en ouders.
De hoofdtrainer en het bestuur hebben regelmatig formeel en informeel contact over de dagelijkse gang van zaken, om zo voeling te houden met wat er leeft. Van beide kanten kan hiervoor initiatief worden genomen. Uitgangspunt is wederzijds vertrouwen. Dit vertrouwen hoeft niet verdiend, het wordt gegeven.

Solliciteren?
Wil je graag meer informatie over de inhoud van de vacature of direct solliciteren? Neem dan contact op met onze voorzitter, Petra Verhoef op telefoonnummer 06-12985608.
Solliciteren kan via de mail, stuur een korte motivatie waarin je aangeeft waarom juist jij geschikt bent als onze nieuwe trainer. Stuur deze mail, voorzien van je CV naar secretaris@gsvstatera.nl.

Klik hier om de volledige vacature in PDF-formaat te lezen