Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van GSV Statera staat een nieuwe valmat. Kosten circa 1600 euro. En dat is een flinke hap geld voor een vereniging. En daarom doen we mee met de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz -supermarkten, trommelen zoveel mogelijk leden op om te helpen en op zaterdag 7 maart geven streetdancegroepen van Laura Maat een demonstratie bij de supermarkt in Nieuw-Roden!
GSV Statera is een relatief nieuwe vereniging, ontstaan uit V&L en VOG. Beide clubs besloten samen verder te gaan in een nieuwe vereniging en telt inmiddels zo’n 350 leden. We verzorgen onder meer turnen, streetdance, freerunning, springgroepen, ouder en kind gym en volleybaltrainingen.
We zijn ambitieus: graag willen we de trainingsmogelijkheden voor onze leden vergroten en een extra valmat is daarbij noodzakelijk. Van zo’n dikke valmat profiteren al onze groepen, van freerunners en turners tot en met de leden van de springgroep. Die laatste groep haalt, in samenwerking met DTSV uit Peize, inmiddels zelfs op nationaal niveau goede resultaten tijdens de trampolinewedstrijden. Natuurlijk willen we de contributie ook laag houden en grijpen daarom de kans aan om extra geld binnen te halen via deze actie.

De bedoeling is om de aanschaf van de valmat mede via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Gym Sport Vereniging Statera wil iedereen dan ook vragen om hun boodschappen te doen bij Poiesz en de munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van GSV Statera bij de Poiesz supermarkt in Nieuw-Roden helpt u al mee. Tijdens de week van 2 – 8 maart mag GSV Statera zichzelf promoten in de winkel in
Nieuw-Roden. Wij zijn daar zaterdag 7 maart tussen 10.00 en 17.30 uur aanwezig om de actieartikelen voor extra munten aan de man te brengen en hopen natuurlijk veel munten in onze koker te kunnen stoppen. Om de klanten “op te warmen” verzorgen streetdancegroepen van Laura Maat om 10.30 en 11.30 dansdemonstraties bij de winkel. Hoe meer munten, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd aan onze verenging. Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten, de koker voor onze vereniging vindt u in Nieuw-Roden. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april 2020.