Beste ouders/verzorgers en sporters,

Vorige week week ontvingen jullie al een mail met hierin informatie met betrekking tot de getroffen maatregelen door het coronavirus.
De eerste maatregelen waren het annuleren van de trainingen en de éérste wedstrijden (recreatief en KNGU). Na het meest recente bericht (19/03) van de KNGU is er nu mee gedeeld dat het gehele wedstrijdseizoen 2019-2020 voor de KNGU wedstrijden ten einde is gekomen.
De genomen maatregelen zorgen in onze tak van sport voor veel gemiste trainingtijd. Het niet kunnen trainen heeft invloed op de eventuele deelname aan wedstrijden. Mocht er ná 6 april weer gesport mogen worden, dan betekend het dat er gezien de voorbereiding en gemiste trainingen pas halverwege de maand mei weer verantwoord deelgenomen kan worden aan wedstrijden. Dit wordt qua planning onhaalbaar. Om die reden heeft de KNGU niet anders dan doen besluiten het nationale wedstrijdseizoen ten einde te brengen.Over de kleinere extra georganiseerde wedstrijden en toernooien is nog geen bericht, indien wij hierover vanuit de organisatie meer informatie ontvangen zullen we dat delen.
De wedstrijdcommissie van de vereniging is aan het onderzoeken of de laatste recreatieve wedstrijd (waarschijnlijk in juni) alsnog kan doorgaan. Dit hangt natuurlijk af van de ontwikkelingen van het corona virus en de eventuele maatregelen die nog vanuit het RIVM zullen komen.

Tot onze spijt zal de mededeling niet trainen worden verlengt tot minstens 6 april en tot nadere orde vanuit het RIVM worden hervat. Hoe de komende periode eruit gaat komen te zien is voor ons allen onduidelijk, ook voor ons als trainers en bestuur. Indien de mogelijkheid er voor is zullen wij álle aanwezige creativiteit gebruiken om weer lessen te kunnen geven. Ondanks dat de wedstrijden niet meer plaatsvinden willen we het seizoen goed af maken en alvast een mooie voorbereiding treffen voor de start van het spetterende nieuwe seizoen. Per mail en via facebook sturen we de leden wat oefeningen / challenges om toch soepel en krachtig te blijven.

Als vereniging blijven onze kosten echter gewoon doorlopen en daarom blijven wij ook contributie innen en vragen we van jullie om ons hier als club in te steunen. We hebben onderzocht of het mogelijk is om in maart geen contributie te innen, maar helaas is dat niet mogelijk ivm de financiele situatie. Deze is goed, maar laat het niet toe om een maand geen contributie te innen. Mocht iemand écht in de problemen komen met het betalen van deze kosten door inkomensverlies ivm huidige situatie, neem dan alsjeblieft contact met ons op voor het zoeken van een passende oplossing.

Mochten er vragen/ opmerkingen zijn, dan kunt u contact opnemen met het bestuur.

Met vriendelijke groet,

Bestuur GSV Statera