Op vrijdag 28  juni 2019 heeft GSV Statera de afsluiting van het eerste jaar als nieuwe vereniging. Deze middag zal gehouden worden in Sportcentrum de Hullen, van 16.00 tot 18.00  uur.

Al onze jeugdleden van de ouder- en kindgymgroepen, kleutergroepen, turngroepen, springgroepen, freerunning, sport &spel en streetdancegroepen doen mee en uiteraard bent u van harte welkom om te komen kijken.

Het zal een spetterende show worden waar de kinderen u kunnen laten zien wat ze allemaal onder de knie gekregen hebben dit jaar…

Uiteraard ontvangt u van te voren nog van ons een bericht waarop vermeld staat hoe laat uw kind aanwezig moet zijn. en eventueel wat hij/zij aan zal moeten.

Kaarten voor deze middag via een mail naar het secretariaat. secretaris@gsvstatera.nl

De entreeprijs bedraagt € 2,00 per persoon. Kinderen tot 6 jaar zijn gratis. (Wel graag even doorgeven dat ze meekomen en hoeveel) Kinderen tot 12 jaar betalen €1,00..

De ruimte is beperkt. Daarom kunt u maximaal 4 kaarten per gezin bestellen. En als de ruimte het niet toelaat zou het nodig kunnen zijn dat de kleinste kinderen op uw schoot plaats moeten nemen.

Echter, mochten er te veel kaarten besteld worden, dan kan het gebeuren dat we per gezin 1 kaart minder kunnen verkopen.  Andersom geldt dat natuurlijk net zo; bij een lagere kaartverkoop kunt u wellicht meer kaarten per gezin krijgen. We proberen iedereen blij te maken.

Uw entreekaartje is ook tegelijkertijd uw lot! Met het kopen van uw entreebewijs doet u automatisch mee aan de loterij.

De gereserveerde kaarten kunt u op maandag 24 juni of op vrijdag 21 juni a.s. tussen 16.00 en 17.00 uur afhalen en betalen bij de gymzaal van de Poolster.