Poeisz Sponser Actie

GSV Statera vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

 

Wij moedigen mensen aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van GSV Statera bij de Poiesz in Nieuw-Roden helpt u al mee!

Hoe meer munten er in de koker worden gestopt van onze vereniging, hoe meer sponsorgeld we krijgen. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de munten van GSV Statera is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Nieuw-Roden. De actie loopt van maandag 10 februari t/m 5 april 2020.

Gedurende de actie zullen er elke week speciale aanbiedingen te vinden zijn in de supermarkt waarmee meer munten worden verdiend. Wilt u een extra steentje bijdragen aan de vereniging? In de week van 2 t/m 8 maart mogen wij in de winkel onze vereniging onder de aandacht brengen van de klanten. Daarom gaan wij op zaterdag 7 maart met onze leden het actieproduct met extra munten aan de man brengen. Komt u dan ook boodschappen doen en de munten in onze koker doen?

Extra hulp voor deze actie is ook welkom, stuur dan een mail naar gsvstatera@gmail.com.

Kijkt u dan eens bij de speciale aanbiedingen voor deze week!

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.